Chaufförer

En busschaufför är den person ni oftast träffar när ni har kontakt med vårt företag. Vårt ansikte utåt. Vi kan vara hur trevliga som helst på kontoret - men det är chaufförens trevliga sätt ni kommer minnas när ni kommer hem!

Våra chaufförer är ett gäng glada, trevliga och service inriktade personer som alltid gör sitt yttersta för att ta er dit ni ska på bästa och säkraste sätt.

Många grupper hittar "sin" chaufför som sedan får äran att transportera sin grupp resa efter resa år efter år. Sådant tycker vi är roligt - Bättre betyg kan vi inte få!

 

KONTORET

Mats Mattsson är vår ägare och koncernchef. Hans finns inte så ofta på kontoret, så honom når du lättast på mail eller mobil.

Joakim Mattsson är vår VD. Han arbetar med trafiken, lägger en bokning ibland och har personalansvar.

Håkan Lundberg arbetar med trafik och chaufförsplanering. Det är han som ser till så att rätt buss är på rätt plats vid rätt tid. Har du frågor gällande trafiken för dagen är det honom du ska prata med.

Nina Längerberg jobbar med trafiken tillsammans med Håkan. Hon är även i startskedet att börja jobba med bokning för att bistå Sara och Ann. Det är också Nina som tar hand om vår städpersonal och ser till att våra bussar är i toppskick.

Ann Jansson arbetar med bokningar och offerter. Det är oftast hon som svarar när du ringer till oss.

Sara Ahlström arbetar med bokningar och offerter. Hon har hand om skolbussarna och sköter vår marknadsföring. Hon har även del i det ekonomiska arbetet och sköter bla faktureringen.

Frida Mattsson är för närvarande mammaledig. Annars är hon den som sköter vår ekonomi.

 

2q

 Inloggning

Bussbolag busscharter Stockholm Uppsala

Självklart skräddarsyr vi även egna resor till grupper – allt du behöver göra är att fråga oss!